Over mij

Na 24  jaar een algemene 1e lijns-praktijk te hebben gehad heb ik hier afscheid van genomen. Mijn ambitie was om een gespecialiseerde fysiotherapiepraktijk voor oedeem- en oncologiefysiotherapie op te zetten.  Het werken met oedeem- en oncologiepatiënten is voor mij inspirerend, motiverend en speciaal. Iedereen heeft zijn eigen verhaal met de daarbij komende klachten en/of vragen. Ik wil u graag begeleiden  om de kwaliteit van leven te hervinden en te verhogen.

Danielle van FCM bood mij de mogelijkheid om dit bij haar op te zetten. Ik hoop dat u zich in deze praktijk thuis zult voelen. Als oedeem- en oncologische patiënt heeft u een bijzondere voorgeschiedenis. Samen met u bepalen we daarom een behandeltraject rekening houdend met uw specifieke vragen, klachten en mogelijkheden. Bent u nog niet onder behandeling en twijfelt u of u dat wilt, bel dan gerust om uw vragen te bespreken. 

Graag begeleid ik u op deze weg waar er ruimte zal zijn voor een lach en een traan en werken aan uw persoonlijke doelen.